Ey Benî İsrâil

Filistine musallat olmuş Benî İsrâil’in habis ruhu. Bunlar insan değil, leş yiyen hayvanlar gürûhu. İslâm ümmeti tek ümmet olsa bunları cehenneme postalamak için kâfi gelir içten söylenen bir...

Filistine musallat olmuş Benî İsrâil’in habis ruhu. Bunlar insan değil, leş yiyen hayvanlar gürûhu. İslâm ümmeti tek ümmet olsa bunları cehenneme postalamak için kâfi gelir içten söylenen bir “Hû”!

Filistin’de dinleri, namusları, vatanları için direnen Filistinli çocuklar, Amerika ile İsrâil’in müşterek korkusu. Filistin’de Amerika ve İsrâil’in işgali, istilası, talanı karşısında direnen bu çocuklar Muhammed Mustafa’nın kıyam etmiş ordusu. Bu orduya sahip çıkmak gerek; Amerika’ya, İsrâil’e terk edilemez şu Mescid-i Aksa denilen Peygamberler kokusu! 

“Kendisine âyetlerimizden bir kısmını gösterelim diye kulunu (Muhammed’i) bir gece Mescid-i Haram’dan çevresini bereketlendirdiğimiz Mescid-i Aksa’ya götüren Allah’ın şanı yücedir. Hiç şüphesiz O, hakkıyla işitendir, hakkıyla görendir.” (İsra Sûresi/ 1)

İslâm ümmetinin merkezinde icra ediliyor firavunların fermanları. Bunun en bariz alâmeti şeytan Amerika ve terör karakolu İsrail tarafından her gün Filistin’de şehid edilen masum anne, baba ve çocukların canları. İslâm ümmeti olarak iman tokatıyla cevap vermezsek kaybederiz yarınları!

Ey Benî İsrail! Bize diyorlar ki iman ettiğimiz Kur’ân’ın ayetleri; cezasız kalmasın şu Kudüs’ü işgal eden, yüzlerce Müslüman erkek, kadın ve çocuğu şehid eden talancı, çapulcu şeytan Amerika ve terör karakolu İsrail’in cinayetleri.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Lâ dinilerin galibiyetine sevinmek nifak alâmetidir/2 24 Nisan 2024 | 230 Okunma Lâ dinilerin galibiyetine sevinmek nifak alâmetidir/1 17 Nisan 2024 | 326 Okunma Bayramı kutlamak kimin hakkıdır? 10 Nisan 2024 | 56 Okunma Ya hizmet, ya hezimet 03 Nisan 2024 | 202 Okunma Türkiye’de Siyonist Yahudi lobisinin faaliyetleri 27 Mart 2024 | 388 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar