Cenk’in iki yüzü!

Büyük bir sürpriz olmazsa Cenk Tosun futbol hayatını İngiltere Premier Ligi'nde sürdürecek. Haftalardır bu mesele konuşuluyor. Açıkçası bir futbolcu transferinin Beşiktaş kulübünün bile bu kadar...

Büyük bir sürpriz olmazsa Cenk Tosun futbol hayatını İngiltere Premier Ligi'nde sürdürecek. Haftalardır bu mesele konuşuluyor. Açıkçası bir futbolcu transferinin Beşiktaş kulübünün bile bu kadar önüne geçmesi beni şaşırttı. Son 1 aya bakarsak başkanından yöneticisine, futbolcusuna herkes Cenk'in Avrupa transferini konuşuyor ve tartışıyor.
Beşiktaş futbolcu satma işini en iyi beceren Türk kulübü… Cenk'te de turnayı gözünden vurdular. Bir Süper Lig oyuncusunun, hele ki yerliyken 25 milyon pound etmesi büyük olay… Son ihracatlarımız iyi performans sergileyemedi.
Enes, Cengiz hala forma bekliyor.
Yine milli oyuncularımızdan Hakan'ın Milan'daki durumu belirsiz. Arda'nın Barcelona'da tek dakikası bile yok. Durumu da belirsizliğini hala koruyor.. Türkiye'ye dönmeden Barcelona'da ya da başka bir Avrupa takımında yoluna devam eder umarım.. Emre Mor da kayıplarda. Ülkemizin temsiliyeti bakımından Cenk'in Everton'a hele bu paralarla satışı çok büyük başarı olur. Demek ki pahalı transfer için adınan Cenkinho olması gerekmiyormuş!
Şampiyonlar Ligi vitrininin önemine vakıf olan Beşiktaş'ın kasası biraz daha para görecek...


YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Beşiktaş Ankara’da istediğini aldı 24 Nisan 2024 | 91 Okunma Kulüpler var birlik yok! 23 Nisan 2024 | 44 Okunma G.Saray mesajı F.Bahçe’ye verdi! 21 Nisan 2024 | 251 Okunma İmza üzerinden yeni kaos senaryosu! 18 Nisan 2024 | 142 Okunma Ah hocam ah! 12 Nisan 2024 | 96 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar