Taksi dedik başımıza bela aldık

Memlekette sorun yaşamak istemiyorsanız ya hiçbir şeye karışmayacaksınız yada önemli konuların etrafından dolaşarak savunma yeteneği olmayan kişileri suçlayacaksınız. İyi şeylerden bahsetmez...

Memlekette sorun yaşamak istemiyorsanız ya hiçbir şeye karışmayacaksınız yada önemli konuların etrafından dolaşarak savunma yeteneği olmayan kişileri suçlayacaksınız. İyi şeylerden bahsetmez kötüleri öne çıkartırsanız da o kadar popüler olursunuz.

Memlekette her şey kötü, her şey daha da kötüye gidiyor havası yaratırsanız da sizden daha iyisi olmuyor. Bir bölünmüşlük havasında konuşulan her şey bir gruba artı veya saldırı olarak algılanıyor. Bu durumda da iyi şeyler arada kaynayıp gidiyor. Fıkrada olduğu gibi cehennemin kapısına zebani koymaya gerek kalmıyor. Yükseleni ayağından tutup aşağı çekiyoruz.

Terör olaylarının arttığı dönemde bir televizyon programında şahsıma bir soru sorulmuştu. “Türkiye’nin terör olaylarını önleme imkan ve kabiliyetleri nedir” denmişti. Ben de elimden geldiğince göreve başladığım dönemle bugünkü noktayı karşılaştırmalar yaparak anlatmaya çalışmıştım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Burası Amazon ormanları değil! 28 Haziran 2018 | 3.296 Okunma Burası Amazon ormanları değil! 27 Haziran 2018 | 19 Okunma Kıssadan hisse 25 Haziran 2018 | 4.205 Okunma Bul ve Getir 21 Haziran 2018 | 2.187 Okunma Savulun akıncılar geliyor 18 Haziran 2018 | 3.130 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar