Bir ekonomi tetikçisinin itirafları

15 Temmuz yaşandıktan sonra ilk yaptığım televizyon programında, bundan sonra Türkiye’nin sinir uçlarına yönelik saldırılar olabileceği, önemli şahsiyetlere suikastler düzenlenebileceği...

15 Temmuz yaşandıktan sonra ilk yaptığım televizyon programında, bundan sonra Türkiye’nin sinir uçlarına yönelik saldırılar olabileceği, önemli şahsiyetlere suikastler düzenlenebileceği ve ekonomik kriz çıkartma çabaları olabileceğini anlatmıştım.

Aradan aylar geçti ve üç senaryonun da işlediğini, hatta birbiriyle at başı gittiğini gördük. İlk iki saldırı tekniğinin Türk toplumunu birleştirdiği fark edilince, bu sefer ağırlıklı olarak ekonomik göstergeler üzerine yoğunlaşılmaya başlandı.

Aranızda ‘bir ekonomik tetikçinin itirafları’ adlı kitabı okumayan varsa, bir an önce okumasını tavsiye ederim. Okuyun ki şu anda yaşadığımız olayların bir benzerlerinin kimlerin başına geldiğini fark edin. Bu senaryo ile baş edilmediğinde sonlarının ne olduğuna da şahit olun.

***

Şu anda uygulanmaya çalışılan, bir yandan bizden görünürken bir yandan da içimizdeki cuntacılarla işbirliği yapanların ortak ekonomik operasyonudur. 15 Temmuz cunta hareketinden sonra ülkenin birçok yerinde ilgili kişilerle görüşmeye başladım. O dönemde bir konunun üzerine fazla gidilmediği ve önümüzdeki dönemde asıl sıkıntının bu noktadan başlayabileceği söyleniyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Burası Amazon ormanları değil! 28 Haziran 2018 | 3.296 Okunma Burası Amazon ormanları değil! 27 Haziran 2018 | 19 Okunma Kıssadan hisse 25 Haziran 2018 | 4.206 Okunma Bul ve Getir 21 Haziran 2018 | 2.187 Okunma Savulun akıncılar geliyor 18 Haziran 2018 | 3.130 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar