Yahudi olsam antisemitizme tepki gösterir miydim arkadaşlar?

Bir Youtube programında Yahudiler hakkında nefret söylemini aşan hikâyeler anlatılıyor... Popüler bir cinayet davasındaki cani ve ailesi "insan kurban eden Yahudiler" diye tarif ediliyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de...

Bir Youtube programında Yahudiler hakkında nefret söylemini aşan hikâyeler anlatılıyor... Popüler bir cinayet davasındaki cani ve ailesi "insan kurban eden Yahudiler" diye tarif ediliyor.
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de yükselen popülizmin, yabancı düşmanlığının tehlikeli bir noktaya evrildiğini düşünen bir gazeteci olarak itiraz ediyorum.



Faşistler sosyal medyada "Yahudi misin, sana ne?" diye soruyorlar. "Karen Valansi bunu beğendi" diye ironi yapan da var.
Arkadaşlar, Yahudi olsam sizce milyonlarca gence Google'da "Yahudiler insan kurban ediyor mu?" diye arattıran bu yayına tepki gösterir miydim?
Bakın, ekşi çöplük isimli sitede yayınla senkronize şekilde başlatılan antisemitizm seansına falan Yahudi cemaatinden, kanaat önderlerinden, gazetecilerinden herhangi bir tepki geldi mi ki?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yine kurmuşsunuz koalisyonu! 05 Mayıs 2024 | 288 Okunma Kral Faysal’dan Erdoğan’a... 04 Mayıs 2024 | 712 Okunma Yanına Namık Tan’ı da verin! 03 Mayıs 2024 | 1.410 Okunma Mangal 01 Mayıs 2024 | 402 Okunma Jet yakıtı meselesi 29 Nisan 2024 | 1.182 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar