Türkiye ve Rusya savaşaydı...

Geçtiğimiz günlerde Rusya'nın Suriye'deki Hmeymim ve Tartus üslerine "garip" saldırılar gerçekleştirildi. "Birileri" menzilleri 50 kilometre olduğu belirtilen 13 insansız hava aracıyla Rusya'nın üslerine...

Geçtiğimiz günlerde Rusya'nın Suriye'deki Hmeymim ve Tartus üslerine "garip" saldırılar gerçekleştirildi.
"Birileri" menzilleri 50 kilometre olduğu belirtilen 13 insansız hava aracıyla Rusya'nın üslerine saldırmıştı... İHA'lar el yapımıydı. Ancak özellikle el yapımı olarak gösterilerek kamufle edilmeye çalışılmışlardı.
Sorumlulara dair uluslararası spekülasyonlar, dedikodular bir anda dolaşıma sokuldu...
Ancak bu kez oyun çabuk bozuldu.
Rusya Devlet Başkanı Putin, başkent Moskova'da Rus basın kuruluşlarının temsilcileriyle yaptığı toplantıda bu saldırıların Türkiye dahil ortaklarıyla arasını bozmaya yönelik olduğunu söyledi:
"Düzenlenen saldırıları kimlerin provoke ettiğini ve arkasındakileri biliyoruz. Bu saldırıların arkasında Türk devleti ve Türk ordusu olmadığına eminim!"
Putin bu sözleri geçtiğimiz akşam telefonda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a söylediğini de ekledileri daha zorlaşacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 3.143 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.788 Okunma Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.362 Okunma Bu da oldu, gazeteci Dündar basına yayın yasağı getirdi 21 Nisan 2024 | 1.016 Okunma Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 792 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar