Şener’i bırakın da patronunuz Kemal Bey’e oy vermiş midir?

CHP'li siyasilerin ve gazetecilerin seçim sonrası hezimetle yüzleşmeleri, B sınıfı filmlerde aldatılan kocanın "Üstelik de bizim yatağımızda" diye söylenmesine benziyor. Genel Başkanı...

CHP'li siyasilerin ve gazetecilerin seçim sonrası hezimetle yüzleşmeleri, B sınıfı filmlerde aldatılan kocanın "Üstelik de bizim yatağımızda" diye söylenmesine benziyor.
Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini söyleyen Abdüllatif Şener'e "Üstelik de CHP üyesiyken mi" diye sitem ediyorlar.
Sanki mesele bu. Ne zaman vermemişse vermemiş işte.
Ama tabii hayal kırıklığının acısını çıkarmak için sorumlu arayan CHP seçmeninin önüne parçalanacak bir kurban atmaları gerek.
Şener'in aldatma hikâyesinin ayrıntılarını da Kılıçdaroğlu'nun beceriksiz, basiretsiz, kolay aldatılan düşük bir profil olduğunu tescillemek için deştikçe deşiyorlar.



Oysa bir anda badem bıyıklarını keşfettikleri Abdüllatif Bey'i "fark...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Teke zortlatması 06 Mayıs 2024 | 936 Okunma Yine kurmuşsunuz koalisyonu! 05 Mayıs 2024 | 475 Okunma Kral Faysal’dan Erdoğan’a... 04 Mayıs 2024 | 717 Okunma Yanına Namık Tan’ı da verin! 03 Mayıs 2024 | 1.424 Okunma Mangal 01 Mayıs 2024 | 402 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar