Putin’in 1917 göndermesi

Cuma gecesi Ukrayna Savaşı'nda aktif rol alan Rus paralı asker grubu Wagner, Putin'e karşı bir isyan girişiminde bulundu. Rostov kentini ele geçirip dün gün içinde Moskova'ya doğru harekete geçen Wagner'in şefi Yevgeniy...

Cuma gecesi Ukrayna Savaşı'nda aktif rol alan Rus paralı asker grubu Wagner, Putin'e karşı bir isyan girişiminde bulundu.
Rostov kentini ele geçirip dün gün içinde Moskova'ya doğru harekete geçen Wagner'in şefi Yevgeniy Prigojin, Kremlin'in askerlerini ortadan kaldırmaya çalıştığını söylüyor. Rusya Savunma Bakanlığı'nın, kamplarına düzenlediği saldırıda yüzlerce Wagner milisini öldürdüğünü iddia ediyor.
Halkına ve dünyaya seslenen Putin ise kalkışmayı anavatana karşı açıkça ihanet olarak gördüğünü açıkladı.
Küreselcilerin güdümündeki Batı medyası ve Türkiye'deki farklı kesimlerden aparatları, ilk andan itibaren kendilerinden beklendiği şekilde devreye girdiler.



Halen de isyanı, Rusya'nın iç sorunlarından kaynaklanan bir başkaldırı, sıradan bir darbe girişimi gibi göstermek için çırpınıyorlar.
Bence olup biteni anlamak için, Putin'in...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Teke zortlatması 06 Mayıs 2024 | 967 Okunma Yine kurmuşsunuz koalisyonu! 05 Mayıs 2024 | 477 Okunma Kral Faysal’dan Erdoğan’a... 04 Mayıs 2024 | 717 Okunma Yanına Namık Tan’ı da verin! 03 Mayıs 2024 | 1.424 Okunma Mangal 01 Mayıs 2024 | 402 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar