Kemal Bey’i kim ikna ediyor?

Sabah Gazetesi Yazarı Melih Altınok'un bugünkü (05.11.2022)''Kemal Bey’i kim ikna ediyor?'' başlıklı yazısı.

Kemal Kılıçdaroğlu, seçim kampanyasının startını yurtdışında verme stratejisini tercih etti.
Kemal Bey'in ilk durağı ABD oldu. Kayda değer tek bir kişiyle bile görüşemedi. Üstelik arkasında "Hamburger yedim" şeklinde ciddiyetsiz bir cevapla geçiştirdiği kayıp 8 saat muamması bıraktı.
Fazla söze gerek yok. Kılıçdaroğlu'nun geçenlerde bir CHP kanalında kendisine bu saatler sorulunca yayını terk etmesi, fiyaskonun fotoğrafı olsa gerek.
Ne var ki Kılıçdaroğlu, seçim öncesi CHP'li seçmenin de kafasını bulandıran ABD seyahati hiç olmamış gibi şimdi de İngiltere'ye, "finans çevreleriyle görüşmeye" gitti.
FETÖ gülü, karanlık tiplerle pozlar verdi.
Biliyorsunuz, gitmeden de başkanlığına aday olduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin boynuna "Kara para aklayan, cari açığı uyuşturucu kaçakçılığıyla kapatan devlet" yaftasını geçirmeye kalkmıştı.
Kılıçdaroğlu'nun, bu konuda sicili belli Londra'nın açıklarında "5 trilyon dolar temiz para keşfettiğini" duyurmasını da kuşkusuz bu çamur kampanyasıyla birlikte değerlendirmek gerek.
CHP lideri önümüzdeki günlerde de Almanya'ya gidecek.
Eyvallah da...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Teke zortlatması 06 Mayıs 2024 | 746 Okunma Yine kurmuşsunuz koalisyonu! 05 Mayıs 2024 | 463 Okunma Kral Faysal’dan Erdoğan’a... 04 Mayıs 2024 | 717 Okunma Yanına Namık Tan’ı da verin! 03 Mayıs 2024 | 1.424 Okunma Mangal 01 Mayıs 2024 | 402 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar