Hrant’ı öldürüp liberalleri kafaladılar hatta kullandılar

Hrant Dink'in katili Ogün Samast'ın, yakalandığında Türk bayrağı önünde jandarmalarla çektirdiği fotoğrafların video kayıtları ortaya çıktı.Tek kelimeyle vahşet!Üniformalı, takım...

Hrant Dink'in katili Ogün Samast'ın, yakalandığında Türk bayrağı önünde jandarmalarla çektirdiği fotoğrafların video kayıtları ortaya çıktı.
Tek kelimeyle vahşet!
Üniformalı, takım elbiseli birtakım tipler, insanlıktan çıkmış halde bir robot gibi oturan katil Samast'ı tebrik ediyorlar, yüreklendiriyorlar, onunla fotoğraf çektiriyorlar.
Evet, sözünü ettiklerim Hrant'ın, bizlerin canını katillerden, suikastlardan, terör örgütlerinden korumaya görevli olanlar.
Ama onların biatları Pensilvanya'yaymış.
Peki, ne istediler Hrant'tan? Bir yandan "dinler arası diyalog" derken, niçin bir gayrimüslimi hedef seçtiler?
Oyun basitti aslında.
Hrant'ı kendileri vurdurup başkalarının üstüne yıktılar.
Böylece hem Türkiye'nin demokratikleşme fırsatı olan davaları genişletip vatanseverleri ve yerine göz diktikleri "derin devleti" tasfiye ettiler. Hem de, 90'ların faili meçhullerine duyarlı demokratları, liberalleri Hrant'ı "milliyetçilerin, ulusalcıların" katlettiğine inandırıp, "onlarla biz mücadele ediyoruz" diyerek sempati kazandılar.
Nasıl Uludere Katliamı Kürtleri devlete mesafe alıp PKK'ya yakınlaştırmak için PKK işbirliğiyle yapıldıysa...
Hrant da Fetullahçı çeteyi demokratlara, liberallere, solculara "şirin" gösterip siyasetten uzaklaştırmak için FETÖ eliyle öldürüldü.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 3.143 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.788 Okunma Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.362 Okunma Bu da oldu, gazeteci Dündar basına yayın yasağı getirdi 21 Nisan 2024 | 1.015 Okunma Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 792 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar