FETÖ’de liderlik krizi

Yurt dışındaki firari FETÖ'cülerin "sahipsiz bırakıldıklarına" dair tepkilerini daha önce bu köşede sizlerle paylaşmıştım. Örgüt yönetimini, 15 Temmuz sonrasında uluslararası alanda yetersiz...

Yurt dışındaki firari FETÖ'cülerin "sahipsiz bırakıldıklarına" dair tepkilerini daha önce bu köşede sizlerle paylaşmıştım.
Örgüt yönetimini, 15 Temmuz sonrasında uluslararası alanda yetersiz bulan kadrolar seslerini yükseltmiş durumda.
Sosyal medyada dayanışma amaçlı kurdukları sitelerde bu konudaki tartışmaları açıkça yapıyorlar. Ancak henüz tepkiler doğrudan Gülen'i işaret etmiyordu.
Bu durum değişmeye başlıyor.
Kısa bir süre önce yemek artıklarına "kutsal" muamelesi yapılan Gülen'e yönelik muhalefet işaret fişeklerini bir bir ateşliyor.
Son olarak, Gülen'in sırtına masaj yaptırırken, dili dışarıdayken çekilerek servis edilen kareler örgüt içi savaşın adeta resmi.
Gülen'i aşağılayan ve bunadığı izlenimi yaratmaya çalışan 15 adet fotoğrafı yayan adres de ilgi çekici. Zira fotoğraflar, Gülen sonrasının favorisi gösterilen Şerif Ali Tekalan isimli sahte bir hesaptan paylaşıldı.
Tekalan eski Fatih Üniversitesi rektörüydü.
Evet, Gülen hayattayken Tekalan'ın ya da diğer muhalif isimlerden Mustafa Özcan'ın pek bir şansı olmadığı ortada.
Ne var ki FETÖ içi muhalefetin haraketlenmesi, Gülen'in sağlık durumuna dair ellerini güçlendirecek "gelişmeler" olduğunun da göstergesi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.779 Okunma Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.360 Okunma Bu da oldu, gazeteci Dündar basına yayın yasağı getirdi 21 Nisan 2024 | 1.013 Okunma Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 792 Okunma Kim iş yapmaya geldi kim yemeye görelim 19 Nisan 2024 | 2.191 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar