Evet, bir kez daha kayıtlara geçti, topunuz katilsiniz!

Diyarbakır Valiliği, Bağlar'da 11 vatandaşın şehit olduğu terör saldırısının, failin kimliği de dahil tüm ayrıntılarını açıkladı.Telsiz konuşmalarına kadar her şey gün...

Diyarbakır Valiliği, Bağlar'da 11 vatandaşın şehit olduğu terör saldırısının, failin kimliği de dahil tüm ayrıntılarını açıkladı.
Telsiz konuşmalarına kadar her şey gün gibi ortadaydı. Evet, katil yine uşak çıkmıştı: PKK.
PKK'nın kanla verdiği mesaj, aylardır haklarında yargısal süreç başlatılırsa "ortalığı karıştıracaklarını" söyleyen HDP'li yöneticilerin tehditleriyle de uyumluydu.
Saldırıdan hemen sonraki gün, kayıtlara geçmesi için bu kibirli mesajı yazımın başlığına aldım:
"Kayıtlara geçsin, HDP'liler ifadeye çağrıldı diye PKK 9 vatandaşı öldürdü." Çünkü saldırıda sivillerin hayatını kaybetmesiyle ortaya çıkan tablo, PKK'nın "imajı" için felaketti. Bu yüzden hemen en iyi bildikleri işe soyundular. Kafaları karıştırmak için manipülasyona başladılar.
Kurdukları internet sitelerinden yabancı ajanslara "biz yapmadık miki yaptı" mesajları attılar.
O mecralar da haberi tüm dünyaya "Saldırıyı IŞİD'in üstlendiği iddia ediliyor" şeklinde geçtiler.
PKK'lı troller hafta sonu sosyal medyada bu saçmalıkla örgütlerini savunmaya çalıştılar.
Her zaman olduğu gibi, içi ülkelerine ve aslında kendilerine karşı nefretle dolmuş zoraki yurttaşların desteği de gecikmedi elbette.
Dün gerçek bir kez daha ortaya çıktı. Kanlı saldırıyı PKK'nın TAK isimli kolu üstlendi!
Hakikaten merak ediyorum.
Türk devletinin değil, IŞİD ya da PKK gibi terörist organizasyonların açıklamalarına itibar edip günlerdir bu ülkenin yurtsever halkına, gazetecilerine ettikleri hakaretleri nerelerinde saklayacaklar?
Bizler hadi neyse, onlar adına rezilliklerinden utanmayı bile bıraktık.
Ama aynaya ya da sevdiklerinin, evlatlarının yüzüne baktıklarında, politik bir kibir uğruna çocukları öldüren katillere kol kanat gerdikleri hiç mi gelemeyecek akıllarına.
Allah gerçekten sabır versin.

Ölüyü diriyi geçtiler gözü dışarıya diktiler...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 3.143 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.788 Okunma Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.362 Okunma Bu da oldu, gazeteci Dündar basına yayın yasağı getirdi 21 Nisan 2024 | 1.015 Okunma Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 792 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar