Dış güçler Cumhur İttifakı için mi çalışıyor?
Karar Gazetesi Yazarı Mehmet Ocaktan'ın bugünkü (23.01.2022)'' Dış güçler Cumhur İttifakı için mi çalışıyor?'' başlıklı yazısı.
Hiç normal zamanlarda yaşamıyoruz… Dünya geneline baktığımızda gördüğümüz acı gerçek şudur; insan olmanın normalini kaybetmiş, hiçbir ahlaki normu olmayan, kin ve nefretle beslenen bir yaratıklar güruhu var ve bunlar yaşadığımız dünyanın havasını, suyunu kirletmeye devam ediyorlar.
Kuşkusuz Türkiye de bu kirlenmenin dışında değil, zira bizim insanlarımız da, siyasetçilerimiz de zaman zaman nefret söylemleri üreterek dünyadaki bu kirli güruha katılmaya çok meraklılar.
Ancak biz ülke olarak çift yönlü bir tehlike ile karşı karşıyayız, özellikle bazı siyaset esnafı hem ‘nefret söylemi’ni kullanmakta bir beis görmüyor, hem de dışarıda üretilen kin ve nefreti Türkiye’de pazarlamada çok başarılı!..
Hiç uzağa gitmeye gerek yok, seçim atmosferine girdiğimiz şu günlerde ‘dış güçler’ pazarlamacılığı yapan çok sayıda siyasetçi ve itaaatçi siyaset mangalarını rahatlıkla görebilirsiniz.
Mesela Cumhur İttifakı 2018 seçimlerinden bu yana ‘dış güçler’in, muhalefetin arkasında...