Teşekkürler Türkiye

 “Haydi Bismillah” deyip yola çıktık. 1 Kasım akşamı “Elhamdülillah” dedik. - Şimdi hamd makamındayız, şükür makamındayız. Rabbime hamdolsun, aziz milletimize sonsuz teşekkürler....

 “Haydi Bismillah” deyip yola çıktık. 1 Kasım akşamı “Elhamdülillah” dedik.

- Şimdi hamd makamındayız, şükür makamındayız. Rabbime hamdolsun, aziz milletimize sonsuz teşekkürler. Milletimiz bir kez daha başımızı önümüze eğdirmedi. Hem bize, hem de ülkesinin geleceğine sahip çıktı.

Sen büyüksün Türkiye...

- Bize kibir yakışmaz. Şımarıklık yakışmaz. Bize güvenen milletimize karşı her zamankinden daha fazla alçakgönüllü olma makamındayız.

- Sevinmek hakkımız. Ama bu sevinç, AK Parti’ye oy vermeyen seçmenlere yönelik bir nefret ve kin içermiyor asla. Onları tahrik etmeyi ise zinhar... AK Parti’ye oy vermeyen seçmenleri de kendimizden biliyoruz. Onların da partisiyiz. Onların da hükümetiyiz. Bilsinler ki onlara karşı ayrımcı bir politikamız asla olmaz. Onları dışlayan ve baskılayan anlayışlara da aramızda yer olmaz. Herkesin siyasal tercihi bizim için saygıdeğerdir. Hiç kimseyi siyasal tercihinden dolayı ne dışlarız, ne de baskılarız. Herkese yüreğimiz açık bizim. Kapılarımız ardına kadar açık. Tek sevdası Türkiye olan herkes başımızın tacıdır bizim.

- Bu seçimin galibi Türkiye’dir. Hepimiziz.

- Türkiye düşmanı ülkeler kaybettiler. Türkiye’yi siyasal istikrarsızlık üzerinden derin bir bölünmeye sürüklemek isteyen güçlerin oyunu milletimizin derin sağdusuyla püskürtüldü. Türkiye halkının derin sağdusuyu, aklı ve vicdanı bu ülkenin teminatıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nefsime öğütler 19 Nisan 2024 | 2.188 Okunma Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.365 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 302 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.196 Okunma Can derdindeyken... 05 Kasım 2020 | 508 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar