Yeraltındaki dünyanın pislikleri birer birer açığa çıkıyor

İki dünya var... Birincisi hepimizin gözleri önündeki dünyadır... Bu dünyada olup bitenler gazetelerde, televizyon haberlerinde, internet sitelerinde açık ve seçik biçimde sergileniyor.

Ülkeleri yönetenler toplantılara katılıyorlar, demeçler veriyorlar, savaşı ve barışı kararlaştırıyorlar.

Yeraltındakiler
İkinci dünya ise yeraltında yaşanıyor. O büyük isimler rüşvet veriyorlar, rüşvet alıyorlar. Bazen çok düşük fiyatlarla ülkelerini bile satıyorlar. Her gün gazete manşetlerinde dolaşan ünlü ve itibarlı isimler, kirli ve karanlık ilişkilerin tarafları oluyorlar.

Prens ve milyoner
Çok somut son örneklerden biri, hapishanedeki hücresinde ölü bulunan Amerikalı sapık milyoner Epstein'ın dostlukları üzerindeki spekülasyonlardan verilebilir. Ergenliğe yeni girmiş genç kızları cinsel hayata sokan bu adamın yakın dostları arasında Kraliçe Elizabeth'in küçük oğlu İngiliz Prensi Andrew'un da çıkması, başta BBC olmak üzere İngiliz medyasını karıştırdı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 554 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.882 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar