Veliaht Prens Selman objektiflerden kaçıyor mu?

Sabah Gazetesi Yazarı Mehmet Barlas'ın bugünkü (23.06.2022)''Veliaht Prens Selman objektiflerden kaçıyor mu?'' başlıklı yazısı.

Türkiye'yi ziyaret eden Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman, farklı bir protokolle ağırlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de prensi ağırladıktan sonra bir daha görüntülenmeyecekler. Yabancı liderlerin ziyaretinde görüşme sonrası ikili basın toplantısı yapılır. Prens Selman'ın ziyaretinde bu olmayacak. Akşam yemeğini Beştepe'de yedikten sonra Selman ülkesine dönecek.
Başta Kaşıkçı cinayeti olmak üzere Suudi Arabistan ile Türkiye arasında birçok problem yaşandı. Aslında Kaşıkçı cinayeti, Selman'ın Türkiye ile yaşadığı sorundan daha çok Amerika ve dünya ile yaşadığı bir sorundu. Bütün bunlar Prens Selman'ın objektifleri ve gazetecileri sevmemesinin nedenleri sanırım.

NUSRET'İN ÇALIŞMA AZMİ
Kelimenin tam anlamıyla dünya çapında bir çalışkan olan kasap Nusret, İstanbul'da bir kafe açtı. Maçka'da açılan kafede Nusret yapımı pastalar, poğaçalar ve börekler var. Bilindiği gibi Nusret, dünyanın pek çok şehrinde restoranlar açtı. Örneğin, New York'ta iki, Londra'da ise bir restoran Nusret'in...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 554 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.882 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar