Bilinçli seçmen İmamoğlu’nu Kılıçdaroğlu’nun yanına gönderecektir

Orhan Veli'nin "Cımbızlı Şiir"indeki gibi bir durum var siyasette... "Ne atom bombası/ Ne Londra Konferansı/ Bir elinde cımbız,/ Bir elinde ayna;/ Umurunda mı dünya!" Sorun enflasyonu Amerika'nın bir düşmana baskı...

Sorun enflasyonu
Amerika'nın bir düşmana baskı yapmasına benzer bir baskı ile karşı karşıya değil miyiz?
Amerika yetmiyormuş gibi bir de Macron'un Fransa'sı başımıza bela olmaya çalışıyor. Bu arada Suudiler de Kaşıkçı'yı katlettiklerini örtmek için olacak, "Kaşıkçı'nın cesedinin nerede olduğunu Türkiye açıklamıyor" demeye başlamışlar. Bir yanda da Moody's'in Türkiye'nin ekonomik değerini yerin yedi kat altına indirmesi meselesi yok mu?

Yanlış hesap
Bütün bu meseleler sanki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şahsi sorunlarıdır... Ya da Türkiye'nin hayati önemdeki bütün meseleleri, sadece AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı ortağı MHP'nin sorumluluğundadır.
Muhalefeti ilgilendiren tek konu İstanbul'da Belediye Başkanı seçimini mutlaka Ekrem İmamoğlu'nun kazanmasıdır. Böylece siyasetin gündemini "AK Parti iktidarının ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sonu geldi" diye köpürteceklerdir.

Umurunda değil

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 547 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 573 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 654 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.880 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 527 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum