3600 tamam sıra EYT’de

Hükümet sözünü tuttu ve 3600 ek gösterge konusunda beklentinin üzerinde düzenlemeye imza attı. Dahası, ek göstergesi olmayan memurları da kapsayan bir düzenleme yolda. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, Melih...

Hükümet sözünü tuttu ve 3600 ek gösterge konusunda beklentinin üzerinde düzenlemeye imza attı. Dahası, ek göstergesi olmayan memurları da kapsayan bir düzenleme yolda. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, Melih Altınok'un A Haber'de yayınlanan programında bir de müjde verdi. "Emeklilikte yaşa takılanlar"la (EYT) ilgili bir düzenleme de yolda.
Aileleriyle birlikte 5 milyon kişiyi yakından ilgilendiren bu EYT düzenlemesi, mağdurlar için bir müjde olacak. İktidar seçimlere doğru sabit gelirlilerin sorunlarını birer birer hallediyor. Dünyayı kasıp kavuran bu yüksek enflasyon ortamında dar gelirliye nefes aldırmak bence de en doğrusu.

TÜRKİYE TEK BAŞINA
100'üncü yılına girerken Türkiye Cumhuriyeti, en kritik dönemlerini yaşıyor. Türkiye'nin bütünlüğü ve insanlarının can güvenliği, Suriye ile Irak sınırındaki gelişmelere bağlı. Olayı her yönüyle incelediğiniz zaman ciddi bir savaş durumunun olduğunu görebilirsiniz. Üstelik çokuluslu bir savaş bu.
Bölgedeki dengeler çok karmaşık. Mesela İran, Beyrut'u Tahran'a benzetmek isterse Haşdi Şabileri kullanır. Ayrıca...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 555 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.883 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar