“Dost ve müttefik” benzeri içi boş söylemleri bırakmalıyız

Bir özdeyiş vardır... "Ben kendimi düşmanlarıma karşı korurum. Siz beni dostlarımdan koruyun" denilir bunda. Özdeyişlerin bazılarında gerçekten hikmet olarak nitelenecek söylemlerin bulunduğuna bir kanıttır...

Bir özdeyiş vardır... "Ben kendimi düşmanlarıma karşı korurum.
Siz beni dostlarımdan koruyun" denilir bunda. Özdeyişlerin bazılarında gerçekten hikmet olarak nitelenecek söylemlerin bulunduğuna bir kanıttır bu özdeyiş.
Buna karşı "Stratejik ortak" ya da "Dost ve müttefik" benzeri klişe ifadelerin ne kadar anlamsız olduğunu kanıtlayacak o kadar çok durum var ki, insan hangisine takılacağını bilemiyor.

Sig Sauer tabancalar
Cumhurbaşkanının korumalarının kullanımı için alınması planlanan ve Amerikan silah üreticisi Sig Sauer şirketine verilen 1.2 milyon dolarlık tabanca siparişi, gerçekleşmeyecekmiş. Associated Press haber ajansı, ismini vermek istemeyen ABD'li bir Kongre üyesine dayandırdığı haberinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın korumalarına alınacak 1.2 milyon dolarlık silahın satışı için ABD Kongresi'ne sunulan teklifin geri çekildiğini bildirmiş.

Erdoğan'ın tepkisi

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 554 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.882 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar