Bedel belki, ama teslimiyet asla...

Suriye üzerinden Türkiye'nin hem iç hem de dış siyasetini dizayn etme operasyonunun nasıl gayrıahlaki, pespaye ve arsız hale geldiğini konuşuyorduk. Bir taşla sürüsüyle kuş vurabilecek olmanın getirdiği...

Suriye üzerinden Türkiye'nin hem iç hem de dış siyasetini dizayn etme operasyonunun nasıl gayrıahlaki, pespaye ve arsız hale geldiğini konuşuyorduk. Bir taşla sürüsüyle kuş vurabilecek olmanın getirdiği zıvanadan çıkmışlık her halden belli olmakta.
AK Parti'yi hal etmenin dayanılmaz şehveti, Türkiye'ye ve ortak geleceğe nasıl bir düşmanlıkla saldırdıklarını görmelerini engelliyor.
Allah ıslah etsin.
Artık şu bir satır üstte yaptığım değerlendirmenin dahi naifçe kaçtığını düşünüyorum. Koloni medyasının 12 yıldır çıldırttığı sıradan insanlar için belki geçerli olabilir bu açıklama.
Bu işin sosyal psikoloji ile toplumda algı yaratma kısmı belki de en masum olanı...
Ama koloni medyası, içine vesayet cini kaçmış Oda'lar ve STK'lar ile, bildiri ardına bildiri yayımlayan, intikam naraları atan koloni aydınları vesaireye baktığınızda, son derece soğukkanlıca sürdürülen, belirli bir işbölümüne bağlı, DAİŞ'in eylemleriyle eşgüdüm içinde bir operasyon görüyorsunuz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 261 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 279 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 492 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.993 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar