Bana dostunu söyle...

Akıllı Yunanlıların da bileceği gibi ne Avrupa’nın, ne de Fransa’nın Yunanistan’ı veya GKRY’yi umursadığı var. Özellikle Fransa Yunanistan üzerinden Türkiye ile bir vekalet savaşına...

Akıllı Yunanlıların da bileceği gibi ne Avrupa’nın, ne de Fransa’nın Yunanistan’ı veya GKRY’yi umursadığı var. Özellikle Fransa Yunanistan üzerinden Türkiye ile bir vekalet savaşına girişmiş durumda. Çünkü Türkiye’nin tarihe geri dönmesi birçok ülkeyi rahatsız ediyor; bunların başında Fransa geliyor.

Birinci Dünya Savaşı’nda da İngiltere’nin desteği ile Yunanistan Türkiye’nin batısını işgale kalkışmış, bu durum moral ve lojistik olarak çökmüş, çeşitli bölünmeler yaşayan ülkede nefretle karşılanmış, yani Kurtuluş Savaşı için gerekli motivasyon/ruh mebzul miktarda “Yunanlılar” sayesinde geri dönmüştü.

Avrupa yine aynı hatayı yapıyor, Türkiye’nin olmayan güvenini de kaybediyor. Türkiye ise bu motivasyonu yine başarılı şekilde kullanacaktır. Hiç şüpheniz olmasın.

BİR ÜST AKIL VAR MI?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 259 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 278 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 491 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.992 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar