Terör neden Ankara'yı seçti?

Türkiye'ye yönelik siyasi kuşatmayla terör saldırılarının hedefinin ortak olduğu bir kez daha ortaya çıktı.Ankara'yı üçüncü kez terörle vurmalarının nedeni sivil siyasettir. Sivil siyaseti...

Türkiye'ye yönelik siyasi kuşatmayla terör saldırılarının hedefinin ortak olduğu bir kez daha ortaya çıktı.
Ankara'yı üçüncü kez terörle vurmalarının nedeni sivil siyasettir. Sivil siyaseti "yönetemez" hale getirip, yanlışa sürüklemek istiyorlar. Suriyeleşen bir Türkiye ve yönetemeyen bir siyaset hedefleniyor. Sandıkta başaramadıklarını, algı operasyonları ve terör saldırılarıyla elde etmek istiyorlar.
Birkaç yıldır bunun altyapısı oluşturulmaya çalışılıyor. Önce gözleri körleşen aydınlar söylenmeye başladı: "Yüzde 50 oy alsanız da ülkeyi yönetemezsiniz..." "Darbe dinamiği harekete geçti, Her an darbe olabilir..."
İşi "Generalleri özlemediniz mi?" noktasına getiren medya mensupları bile oldu. Bir kısım aydınla, medya mensubunu, Paralel çeteyle ABD'li eski büyükelçileri "Erdoğan istifa etmeli" noktasında buluşturan da, DAEŞ'le PKK'yı, Esat'ın Muhaberat'ıyla DHKP-C'yi Ankara'da bomba patlatmada buluşturan da sivil siyasetin irade koymasıydı. Bu yüzden arka arkaya Ankara bombalandı, bombalanıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kobani’yi seçen akıl 18 Mayıs 2024 | 324 Okunma Ankara’nın ‘büklüm büklüm yolları’ 16 Mayıs 2024 | 4.388 Okunma ‘Hepsine çökeceğiz...’ 14 Mayıs 2024 | 2.063 Okunma Enerji lisans var yatırım yok 13 Mayıs 2024 | 417 Okunma CHP’de ‘turpun büyüğü heybede’ 12 Mayıs 2024 | 786 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar