HÜDA PAR’a saldırı bir ‘uyarı’ mı?

Adana'da yine eski Türkiye günlerini hatırlatan karanlık bir cinayet işlendi. HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı'na gelen 72 yaşındaki bir saldırgan, namaz kılan il başkanı Salih Demir ve il sekreteri Sacit...

Adana'da yine eski Türkiye günlerini hatırlatan karanlık bir cinayet işlendi. HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı'na gelen 72 yaşındaki bir saldırgan, namaz kılan il başkanı Salih Demir ve il sekreteri Sacit Pişgin'e bıçakla saldırdı. Saldırıda Demir yaralanırken, ilk sekreteri Pişgin yaşamını yitirdi.
Ortada siyasi bir partinin il başkanlığına yönelik saldırı vardı.
Peki bu ne anlama geliyordu?
Son seçimlerde Cumhur İttifakı içinde yer almasıyla bazılarını şaşırtan ve bu nedenle de çok tartışılan HÜDA PAR'a yönelik bu saldırı, "göründüğü" gibi cinnet getiren birinin işi miydi yoksa HÜDA PAR'a bir "uyarı" mıydı?
Yapanın yaşı, başı ve insanın kanını donduran, "Olay günü evde otururken, içime bir his doğdu. İçimden bir ses, 'Git bunları öldür' dedi. Bıçakla parti binasına gittim. İçeriye girdiğimde oturuyorlardı. Ben de olayı gerçekleştirdim" sözleri klasik bir meczubu hatırlatıyor olsa da inandırıcı değil.
Çünkü hedefin HÜDA PAR, cinayetin işlendiği yerin de son yıllarda sık sık Alevilere...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmamoğlu, İsrail ve ‘sol’ CHP 02 Mayıs 2024 | 169 Okunma DEM kimin DEM’i? 30 Nisan 2024 | 3.070 Okunma 68’lilerin torunları sarsıyor 29 Nisan 2024 | 568 Okunma Akşener ve ‘mıntıka temizliği’ 28 Nisan 2024 | 724 Okunma Özgür Özel’e iki koldan saldırı 27 Nisan 2024 | 857 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar