‘Askerler THK’nın iflasında başrolü oynamıştır’

Manavgat'ta, Muğla'da ormanlarımız yanarken özellikle de muhalefetin CHP kanadı yeri göğü inletiyordu: Türk Hava Kurumu'nun yangın uçakları neden uçurtulmuyor? Haklı haksız onlarca eleştiri yapıldı...

Manavgat'ta, Muğla'da ormanlarımız yanarken özellikle de muhalefetin CHP kanadı yeri göğü inletiyordu: Türk Hava Kurumu'nun yangın uçakları neden uçurtulmuyor?
Haklı haksız onlarca eleştiri yapıldı, hatta insanlar sokağa dökülmek istendi.
Peki, sonra ne oldu? Bugün muhalefetin gündeminde ne var? O hangarlara terk edilen uçakları, kurumun milyarlara varan borçlarını hatırlayan var mı? Gördüğümüz kadarıyla yok... Sanıyorum bir dahaki yangına kadar CHP bu meseleyi hatırlamaz.

CHP SÖZÜNDE DURACAK MI?
Oysa o günlerde CHP'nin 11 büyükşehir belediye başkanı bir araya gelmiş, THK'yı kurtarma rolüne soyunmuşlardı:
"Yangın söndürme uçaklarının tüm bakım ve işletme giderlerini 11 büyükşehir belediye başkanı olarak karşılamaya hazır olduğumuzun altını çizeriz."
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bu açıklamaya övgüyle destek vermişti:
"11 büyükşehir belediye başkanımız, THK uçakları için çağrı yaptı....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Postmodern Altılı Masa 25 Nisan 2024 | 1.737 Okunma Uğur Dündar’ın öfkesi 23 Nisan 2024 | 4.615 Okunma Filistin davasında yeni dönem 22 Nisan 2024 | 1.423 Okunma CHP’de İmamoğlu vesayeti bitti mi? 21 Nisan 2024 | 728 Okunma Sivil dalga 20 Nisan 2024 | 547 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar