Sakın o Amerikan dalgası olmasın? 

Muhalefet partisi adayları, sihirli bir dip dalgasının 24 Haziran’da Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetini alıp götürmesini bekliyor. Bu dip dalgaya en çok inanan Temel Karamollaoğlu ile Meral Akşener. Karamollaoğlu...

Muhalefet partisi adayları, sihirli bir dip dalgasının 24 Haziran’da Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetini alıp götürmesini bekliyor. Bu dip dalgaya en çok inanan Temel Karamollaoğlu ile Meral Akşener. Karamollaoğlu, “Saadet’in dip dalgası”ndan bahsederken, Akşener de 24 Haziran’da üzerinde sörf yapacağı bir dip dalgasının gelmekte olduğunu ileri sürüyor. 

Saadet ve İYİ Parti’yi destekleyen gazeteci ve yazarlar da umudunu bu dip dalgasına bağlamış durumda. Özellikle de Karar gazetesi yazarları, sık sık 24 Haziran’da iktidarı önüne katıp götürecek büyük bir dip dalgasının sürpriz olmayacağını vurguluyorlar. 

Diplerde bir yerde farklı bir millet yattığını düşünüyorlar herhalde. Zira ülkeyi batırmaya aday olanları yönetime taşıyacak bir millet yok buralarda. Bahsettikleri dip dalgası olsa olsa Amerikan dalgası olabilir ki onun da bu sıralar Türk kıyılarında pek etkili olduğu söylenemez. 

Dolardaki artışı,

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 212 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar