İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş

Seçim akşamı Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın kameralar önünde yaptıkları açıklamalar anlaşılmaz ve tuhaftı. 19:30'dan itibaren, akşam boyunca, ısrarla Kemal Kılıçdaroğlu'nun...

Seçim akşamı Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın kameralar önünde yaptıkları açıklamalar anlaşılmaz ve tuhaftı. 19:30'dan itibaren, akşam boyunca, ısrarla Kemal Kılıçdaroğlu'nun önde olduğunu, seçimi kazandığını açıklayıp durdular. Kemal Kılıçdaroğlu bile başkanların açıklamalarına kanıp 'öndeyiz' twiti atmak zorunda kalmıştı.

Oysa YSK ve Anadolu Ajansı'nın verilerine göre Recep Tayyip Erdoğan, sandıklar açılıp oylar sayılmaya başladığı andan itibaren hep öndeydi.

Gece ilerledikçe, Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasındaki fark açıldıkça başkanlar ekrana daha az çıkmaya ve kem küm etmeye başladılar. Ve sonunda da Erdoğan'ın seçimi önde tamamladığını hep birlikte kabul ettiler.

Bu çelişkiyi, bazı kıt akıllı CHP'li gazeteciler, Ekrem ve Mansur başkanların CHP içinden bilerek tuzağa düşürüldüğü ve alay konusu yapılarak yıpratıldığı şeklinde yorumladı.

CHP medyasından bazı isimler de organize bir şekilde 'CHP'nin veri sisteminin çöktüğünü, sonuçta başkanla

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar