İstanbul'u batırdılar sıra Türkiye'de mi?

Borç batağına saplanan Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki İBB, 6 benzemez partinin bugününü olduğu kadar yarınını da yansıtıyor.Muhalefetin ortak adayı olan İmamoğlu'nun...

Borç batağına saplanan Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki İBB, 6 benzemez partinin bugününü olduğu kadar yarınını da yansıtıyor.

Muhalefetin ortak adayı olan İmamoğlu'nun yaptıkları 6 partinin iktidara geldiğinde neler yapacağının da teminatıdır, anlayacağınız.

İBB gibi dünya çapında başarılı bir belediyeyi kısa sürede -Sayıştay'ın da tespit ettiği gibi- yüksek faizli dış borçlanmayla on yıllarca içinden çıkılamayacak bir borç batağına soktu.

Sosyeteye şirin görünmek için dışarıdan getirdiği tangoculara yüz binlerce lira ödeyen İmamoğlu, yandaş sanatçılara belediye kasasından akıttığı milyonlarca lirayla da şu ana kadar kendi reklamının dışında ciddi bir icraata imza atmış değil.

6'lı

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar