FETÖ’nün intihar fedaileri

Fetullah Gülen son konuşmalarında “Hizmetin selameti için ölecek, öldürecek fedailerden” bahsediyor. Denediği binbir türlü hainlikten sonuç alamayan Gülen, Hassan Sabah’ın Haşhaşileri gibi suikastlarda...

Fetullah Gülen son konuşmalarında “Hizmetin selameti için ölecek, öldürecek fedailerden” bahsediyor. Denediği binbir türlü hainlikten sonuç alamayan Gülen, Hassan Sabah’ın Haşhaşileri gibi suikastlarda kullanılacak fedailerini harekete geçirdi. Rus Büyükelçi Andrey Karlov’un öldürülmesi bu sürecin başlangıcı. Elinin altında kontrol ettiği askerlerle giriştiği darbe girişimi sonuçsuz kalan FETÖ, bu kez büyük suikastlarla Türkiye’yi kaosa sürüklemeye ve buradan da yeni bir darbe süreci geliştirmeye çalışıyor. 

Gülen’e çıktığı bu lanetli yolda PKK yoldaşlık etmekte. PKK’nın canlı bombalarını, Hizmet’in intihar fedaileri tamamlamaya çalışıyor. İki örgüt de devletin ve milletin gözünden tümüyle düştüğü ve içeride tutunacak tek bir dalları dahi kalmadığı için en ölümcül silahlarını, aynı zamanda kendilerinin de sonlarını getirecek intihar komandolarını namluya sürdüler. 

Rus Büyükelçi’yi öldürerek suçu İslamcıların üzerine yıkmayı ve buradan bir taşla beş kuş vurmayı planlayan Gülen’in hesabı birkaç dakika bile geçmeden çöktü. Ankara ve Moskova, suikastın arkasındaki güçlere aynı anda, aynı dilde ortak tepki vererek FETÖ’yü hayal kırıklığına uğrattı. FETÖ, Rus uçağını düşürerek kısmen sonuç almayı başarmıştı, ancak bu kez evdeki hesap çarşıya uymadı; daha suikastın ilk dakikalarında Rus İnterfax ajansı, abonelerine suikastın arkasında FETÖ’nün bulunduğu bilgisini geçti. Bu, Gülen ve örgütünün günlerinin sayılı olduğu anlamına gelir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 212 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar