Elleri ayaklarına dolaştı 

Muhalefet partilerinin bunca saçma hareketinin nedeni seçimlerin erkene alınması olsa gerek. Normal zamanlarda rastlayamayacağımız türde davranışlar sergiliyorlar. CHP, AK Parti’den 11. Dönem Cumhurbaşkanı seçilen...

Muhalefet partilerinin bunca saçma hareketinin nedeni seçimlerin erkene alınması olsa gerek. Normal zamanlarda rastlayamayacağımız türde davranışlar sergiliyorlar. CHP, AK Parti’den 11. Dönem Cumhurbaşkanı seçilen Abdullah Gül için kulis yaparken, İYİ Parti’ye de 15 milletvekili gönderdi. CHP grup başkan vekili ise “Gül’ün adının adayları arasında hiç geçmediğini” açıklarken, partinin 2 Numarası ve cumhurbaşkanlığına aday ismi Muharrem İnce, Gül ile yarışta oyunu Erdoğan’a vereceğini ilan etti. 

Bu arada CHP, Akşener’e destek için gönderdiği 15 vekili geri çekerek 24 Haziran’da kendi listelerinden yine aday gösterebileceğini açıkladı. Yarın üstüne bir 15 vekil daha koyup tekrar geri göndermeyeceklerinin bir garantisi yok elbet. 

Ha, bu arada CHP’nin adayı hâlâ belli değil. Bu konuda en doğru tespiti Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ yaptı: CHP’nin cumhurbaşkanı adayının kim olduğunu Kemal Kılıçdaroğlu da bilmiyor! 

Saadet Partisi’ne ayrı bir parantez açmak g

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 212 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar