CHP seçmeni rakı şişesindeki balık mı?

Yeni Rakı'nın 14 Mayıs reklamı hakikaten çok isabetli olmuş. Böyle başa böyle tarak. Neden kızıp öfkeleniyorlar, anlamak mümkün değil. Muhalif seçmenin ideolojik önderi Yılmaz Özdil, bir rakı...

Yeni Rakı'nın 14 Mayıs reklamı hakikaten çok isabetli olmuş. Böyle başa böyle tarak. Neden kızıp öfkeleniyorlar, anlamak mümkün değil.

Muhalif seçmenin ideolojik önderi Yılmaz Özdil, bir rakı mezesine Kıbrıs'ı Rum'a vermeye değer, demiyor muydu?

Yazdığı rakılı leblebili Atatürk kitabı da üstelik satış rekorları kırdı.

Beyaz Türklerin yaşam koçu Ertuğrul Öztürk, yıllardır Erdoğan'ı elinde bir kadeh içki ile görmeye can atıyor. Bunun ülke için, toplum için, laiklik için büyük önem taşıdığını yazıp çiziyor.

CHP belediyelerin bu ülkeye en büyük, hatta nedeyse tek hizmetinin içkili mekân açmak olduğu sır mı?

Rakı adabını bilmeyenlerin CHP'ye yönetici olamadığı bir ülkede Yeni Rakı'nın 14 Mayıs'ı kutlamak için reklam filmi çekmesi çok mu yani?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar