Biraz sansasyon katınca yalanlar gerçeğe dönüşmüyor

PKK/HDP ile FETÖ’nün zihniyet kodlarının aynı olduğunu gösteren kanıtlardan biri Diyarbakır’daki terör saldırısından sonra yaptıkları açıklamalar. PKK’nın, ikisi polis 11...

PKK/HDP ile FETÖ’nün zihniyet kodlarının aynı olduğunu gösteren kanıtlardan biri Diyarbakır’daki terör saldırısından sonra yaptıkları açıklamalar. PKK’nın, ikisi polis 11 vatandaşımızı katlettiği terör eylemini, HDP’nin gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan vekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Ziya Pir tarafından önce DEAŞ’a, oradan da devlete bağlanıverdi.

Doğan grubu ise 11 vatandaşımızı katleden PKK/HDP’nin algı operasyonunu “müthiş iddia”başlığıyla Türkiye ve dünyaya servis etti. Hürriyet, dünkü baskısında Diyarbakır Valiliği’nin ortaya koyduğu net deliller yerine PKK/HDP’nin “Bombayı DEAŞ patlattı” yalanını öne çıkarmayı tercih etti.

Bazen gerçeği örtmenin en iyi yolu daha büyük bir yalana başvurmak ve sansasyon yaratacak iddialarla gündemi saptırmaktır. Elinizin altında Doğan grubu gibi bir medya grubu varsa, piyasaya süremeyeceğiniz, dolaşıma sokamayacağınız yalan yoktur.

Bu taktiği en iyi FETÖ uyguluyordu. Gülen çetesi, sansasyonel yalanlarla dikkatleri başka yöne çekmeyi ve kendi varlığını gizlemeyi iyi biliyordu. Kandil’in bu taktiği FETÖ’den öğrendiğini söylemek PKK’ya haksızlık olur; zira Kandil’in ve HDP’nin 40 yıllık tarihi, çeşitli yalanları tekrarlamaktan ibaret.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 212 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar