Başkanlık sözü: Küresel güç, öncü ülke

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın dün partisinin il kongresinde açıkladığı 24 Haziran Manifestosu, tarihe geçecek önemde başlıklar içeriyor. Erdoğan millete dokunan, içten, samimi, ciddi ve en...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın dün partisinin il kongresinde açıkladığı 24 Haziran Manifestosu, tarihe geçecek önemde başlıklar içeriyor. Erdoğan millete dokunan, içten, samimi, ciddi ve en önemlisi de Türkiye’ye yaraşır iddiada bir manifesto açıkladı. Erdoğan, 24 Haziran için millete Türkiye’yi “küresel güç, öncü ülke” yapma sözü verdi. 

Özgüveni yüksek, gelecek iddiası taşıyan bu manifesto, Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin 2023 Türkiye vizyonunu da ortaya koyuyor. 

Türkiye adına yola çıkan, yönetime talip olan, milletin oylarını talep eden her adayın Erdoğan’ın manifestosunda dile getirdiği ruha ve iddiaya sahip olması gerekir. 

Muhalefetin en büyük sorunu Türk milletinin yakaladığı bu özgüveni, iddiayı, vizyonu bir türlü anlayamaması ve taşeron isimlerle bu istikameti sabote etmeye çalışması. 

Bölgesinde hızla büyük bir aktöre dönüşen Türkiye, dünyada da küresel bir güç olmanın

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 212 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar