Ahlaksız ahlak… 

Zarrab davası gösterdi ki, bir ahlaksızlığı ancak daha büyük bir ahlaksızlıkla örtebileceğini düşünenler az değil. CHP’nin, genel olarak muhalefetin, bir kısım aydının, hatta kimi AK...

Zarrab davası gösterdi ki, bir ahlaksızlığı ancak daha büyük bir ahlaksızlıkla örtebileceğini düşünenler az değil. CHP’nin, genel olarak muhalefetin, bir kısım aydının, hatta kimi AK Partililerin böyle içler acısı bir duruma düştüğü söylenebilir. 

17-25 Aralık operasyonu ve ABD’de kurulan Zarrab tezgahı Türkiye’ye karşı bir saldırı girişimidir. ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümetini “yolsuzluk”, “rüşvet” silahıyla vurmayı denedi. Peki neden özellikle bu silahı, yani “rüşvet”, “yolsuzluk” silahını neden seçtiler? 

“Geniş kitleleri etkileyebilmek için” denilebilir. 

Tamam, doğru ama bununla da sınırlı değil. 

Türkiye’ye saldırının adı neden “Zarrab” davası oldu? 

Çünkü hainliğe, işbirlikçiliğe bir kılıf bulmak gerekiyordu ki, bunun da “ahlaki” olması şart. Batı sistemi o kadar akıllı ki, kendi ülkesine ihanet edenlere önce sağlam bir ruhsal, “ahlaki” dayanak oluşturuyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 212 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar