ABD'nin iki atlısı: Kılıçdaroğlu ve Demirtaş

Biri cumhuriyetin kurucu partisi iddiasındaki CHP'nin başına kaset darbesiyle getirildi, diğeride cumhuriyeti yıkmak için kurulan terör örgütü PKK'nın uzantısı HDP'nin başına paraşütle indirildi....

Biri cumhuriyetin kurucu partisi iddiasındaki CHP'nin başına kaset darbesiyle getirildi, diğeride cumhuriyeti yıkmak için kurulan terör örgütü PKK'nın uzantısı HDP'nin başına paraşütle indirildi. Üç beş senede bu iki parti arasındaki sınırlar silindi, farklar ortadan kayboldu.

Bu partilerin seçmeni dediğimiz kesim de hafızaları silinmiş halde, aynı mitinglerde, ortak sloganlarla ne için yan yana getirildiklerinden habersiz, temelsiz bir asabiyet içinde, öfkeyle Erdoğan'ı devirmek için kendilerini paralıyor, didinip duruyorlar.

ABD'nin kurduğu masadan, oluşturduğu 7'li koalisyondan yaşadıkları açmazlara çözüm çıkabileceğini sanıyorlar.

Şüphesiz seçmenin bir kabahati yok; yıllardır dev bir kara propaganda makinesinin etkisine maruzlar. Erdoğan nefretiyle yüklenince başlarına nasıl çoraplar örüldüğünü kestiremiyorlar. İçine atıldıkları kör kuyularda kendilerini bile göremiyor, etraflarını seçemiyorlar.

Toplumsal muhalefetin öncülüğünü ele geçiren

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar