15 Temmuz bir dış saldırıydı

FETÖ’nün 15 Temmuz’da giriştiği kalkışmanın birinci yılında bütün ülke ayakta; darbeciler lanetlenirken, yurdun dört bir tarafında o gece şehit düşen vatandaşlarımızla ilgili anma...

FETÖ’nün 15 Temmuz’da giriştiği kalkışmanın birinci yılında bütün ülke ayakta; darbeciler lanetlenirken, yurdun dört bir tarafında o gece şehit düşen vatandaşlarımızla ilgili anma programları düzenleniyor. 

Devlet, FETÖ ile mücadelede önemli bir mesafe katetmiş görünse de FETÖ’nün sirayet ettiği çevreler üzerinden hâlâ büyük bir propaganda savaşı yaşanıyor. 

Darbenin arkasındaki uluslararası güçler, o gece ortaya çıkan büyük resmi, yani “düşman” saldırısını gizlemeye, unutturmaya çalışıyor. 15 Temmuz’u içeriden kaynaklanan bir tepki hareketi gibi göstermeye gayret ediyorlar. 

Oysa 15 Temmuz bir dış saldırıydı; darbeye kalkışan unsurlar emirleri yurtdışından, yani ABD’den aldı. Bu da 15 Temmuz’un karargâhının Amerika olduğunu net bir şekilde gösteriyor. 15 Temmuz gecesi Türk milleti, yabancı devletlerin içerideki unsurlarıyla, savaş uçakları, helikopter, tank-top ve piyade güçleriyle üzerine ölümüne saldırdığını gördü. 

Her Türk vatandaşı, o ge

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 212 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar