Kürtlerin düşmanı kim?

Zeytin Dalı Harekâtı ile birlikte Türkiye’nin Afrin’deki YPG/PKK’yı hedef alan bir operasyon başlatması gerek içeride gerekse uluslararası alanda bazı çevrelerin Ankara’yı Kürtlere karşı...

Zeytin Dalı Harekâtı ile birlikte Türkiye’nin Afrin’deki YPG/PKK’yı hedef alan bir operasyon başlatması gerek içeride gerekse uluslararası alanda bazı çevrelerin Ankara’yı Kürtlere karşı saldırı düzenlemekle suçlamalarına yol açtı.

Türkiye’nin, bu harekâtın asıl hedefinin PKK ve onun Suriye kolu YPG terör örgütü olduğunu açık bir şekilde ifade etmesine ve operasyonu yürütürken sivillere zarar verilmemesi konusunda azami gayret göstermesine rağmen, söz konusu çevrelerin Kürtlerin hedef alındığını iddia etmelerinin terör örgütünü koruma kaygısından kaynaklandığı anlaşılıyor.

Açık bir şekilde ifade etmek gerekir.

Terör örgütü PKK’yı ve onun Orta Doğu ve Avrupa’daki bütün türevlerini korumaya çalışan herkes Kürtlerin asıl düşmanıdır.
Zira PKK Kürtlerin en büyük düşmanıdır.

AK Parti hükûmetinin attığı bütün adımlara rağmen, Suriye’deki kazanımlarından ve bazı küresel aktörlerin kışkırtmasından cesaret alarak Türkiye’ye karşı saldırılarını yeniden başlattığı ve bu yüzden hem Kürtlerin hem de bütün Türkiye’nin huzurunu bozduğu için PKK Kürtlerin düşmanıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye’yi Rusya’dan ayırmak! 18 Nisan 2018 | 164 Okunma ABD-Rusya gerginliğinde Türkiye’nin tavrı ne olmalı? 14 Nisan 2018 | 216 Okunma Suriye’den Üçüncü Dünya Savaşı çıkar mı? 11 Nisan 2018 | 236 Okunma Terör devleti ve ortakları 07 Nisan 2018 | 86 Okunma Türkiye-Rusya-İran zirvesi neden önemli? 04 Nisan 2018 | 145 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar