Terörün şimdiki hedefi ne?

Türkiye’nin adım adım 12 Eylül darbesine götürüldüğü süreçte, anarşi ve terör olaylarına karşı, bunları önlemekle görevlendirilen askerlerin savsaklayıcı tavırlarına AP...

Türkiye’nin adım adım 12 Eylül darbesine götürüldüğü süreçte, anarşi ve terör olaylarına karşı, bunları önlemekle görevlendirilen askerlerin savsaklayıcı tavırlarına AP eski Milletvekili Recep Özel’in verdiği çarpıcı örneklerden biri de Çorum olaylarında bir generalin oynadığı rolün örtbas edilmesi.
Demirel olayları tahkik etmeleri için İçişleri Bakanı, Emniyet Genel Müdürü ve Jandarma Genel Komutanını görevlendiriyor.

Tahkikatı tamamlayan heyet Başbakana geliyor ve Bakan “Olayların sebebi oradaki bir general” diyor. Bunun üzerine Demirel “Üçünüz gidip Kenan Paşaya durumu hem yazılı, hem sözlü bildirin” deyince, Jandarma Komutanı Org. Sedat Celasun “Onlar zahmet buyurmasınlar, ben arz ederim” diye araya giriyor.

Demirel “Hayır, üçünüz gideceksiniz” diye ısrar ediyor. Amu bu talimatla üçü gittiyse bile sonuç değişmemiş ve konu bu defa Evren’e takılıp yine uyutma taktikleriyle sürüncemede bırakılmış gibi görünüyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yüreği yananlar 27 Mayıs 2018 | 2.230 Okunma Gençlere tavsiyelerimiz 13 Mayıs 2018 | 461 Okunma Gençlerle yeni ufuklara açılırken 06 Mayıs 2018 | 340 Okunma Hanımlardan Üstada: Evimiz medrese-i nuriye oluyor 29 Nisan 2018 | 327 Okunma Hüseyin Görmenoğlu 22 Nisan 2018 | 247 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar