Son notlar

- İmam hatip provokasyonunun altında yatan asıl sebep, bir CHP etkinliğinde Said Nursî’nin pozitif gündem olmasından duyulan derin rahatsızlık.- Aydınlıkçılar üzerinden yapılmak istenip tutmayan provokasyon...

- İmam hatip provokasyonunun altında yatan asıl sebep, bir CHP etkinliğinde Said Nursî’nin pozitif gündem olmasından duyulan derin rahatsızlık.
- Aydınlıkçılar üzerinden yapılmak istenip tutmayan provokasyon tezgahını tersten imam hatip asabiyetiyle sürdürme tuzağına kimse alet olmasın.

- Kemalistlerle güya imam hatipler adına gösterilen provokatif tepkilerin hakaret ve küfürbazlıkta tıpa tıp aynı olması ne anlama geliyor?!

«««

- Akit’e: Fos çıkan imam hatip provokasyonunu da Vildan üzerinden sürdürmeye çalışmak nasıl iflah olmaz bir ahlak çürümesi ve sefaletidir!

«««

- Şimdi güya imam hatipler için esip gürleyenler ortada yokken Yeni Asya en zor zamanlardaki şiddetli hücumlara karşı bu okulların yanındaydı.

- Yeni Asya’nın 48 yıllık arşivi, imam hatiplere de nasıl bir samimiyet, cesaret ve kararlılıkla sahip çıktığının sayısız örnekleriyle dolu.

- 28 Şubat’ta imam hatiplerin orta kısımları kapatılıp başörtüsü yasağı bu okullara da taşındığında karşı çıkanların başında Yeni Asya vardı.

- Biz 28 Şubat’ta başörtüsü, imam hatipler ve Kur’an kurslarına sahip çıktığımız için DGM’lerde yargılanırken tatlısu kahramanları nerelerdeydi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yüreği yananlar 27 Mayıs 2018 | 2.216 Okunma Gençlere tavsiyelerimiz 13 Mayıs 2018 | 461 Okunma Gençlerle yeni ufuklara açılırken 06 Mayıs 2018 | 339 Okunma Hanımlardan Üstada: Evimiz medrese-i nuriye oluyor 29 Nisan 2018 | 327 Okunma Hüseyin Görmenoğlu 22 Nisan 2018 | 245 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar