İttihad hamlesine gençlerle devam

Geçen 25 Şubat’ta Yeni Asya’nın 48. yılı vesilesiyle gazetede düzenlediğimiz ve okurlarımızın ailecek katıldığı kutlama programı büyük bir şevk ve heyecana vesile...

Geçen 25 Şubat’ta Yeni Asya’nın 48. yılı vesilesiyle gazetede düzenlediğimiz ve okurlarımızın ailecek katıldığı kutlama programı büyük bir şevk ve heyecana vesile olmuştu.
İttihad’ın 50. yılı kutlamasını da aynı formatta gerçekleştirdik ve aynı atmosferi orada da yakaladık. İttihad’ın ilk günlerinden itibaren bu zorlu, nurlu ve onurlu yolculuğa başlamış olan emektarlardan hayatta olup da sağlığı elverenler, kervana sonradan dahil olanlar, şefkat kahramanları, genç Said’ler ve Saide’ler, nur çocuklar bir kez daha kucaklaştı.

Risale-i Nur’u matbuat lisanıyla konuşturma hedefinin sağlam altyapısını inşa edip meş’alesini yakan Üstad Bediüzzaman ve bu ideali hayata geçirmenin öncülüğünü yapan Zübeyir Gündüzalp başta olmak üzere, bu hizmete emeği geçen Mustafa Polat, Dr. Sadullah Nutku, Bekir Berk ve diğer bütün hizmet erbabının ruhaniyetleri, eminiz ki, bu muhteşem buluşmayı manen alkışladılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yüreği yananlar 27 Mayıs 2018 | 2.216 Okunma Gençlere tavsiyelerimiz 13 Mayıs 2018 | 461 Okunma Gençlerle yeni ufuklara açılırken 06 Mayıs 2018 | 339 Okunma Hanımlardan Üstada: Evimiz medrese-i nuriye oluyor 29 Nisan 2018 | 327 Okunma Hüseyin Görmenoğlu 22 Nisan 2018 | 245 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar