Müzakere değil topyekûn mücadele

Okudunuz değil mi insanın aklını durduran, kanını donduran haberleri? İsrail miras bakanı Eliyahu, Gazze’ye atom bombası atılabileceğini savundu önce. Gelen tepkiler üzerine “aslında mecazen söyledim”...

Okudunuz değil mi insanın aklını durduran, kanını donduran haberleri?

İsrail miras bakanı Eliyahu, Gazze’ye atom bombası atılabileceğini savundu önce. Gelen tepkiler üzerine “aslında mecazen söyledim” falan dedi ama hepimiz biliyoruz ki ortada bir mecaz falan yok. Aynı söyleşide Filistinlerin yok edilmesi gerektiğini savunan Eliyahu “Filistin bayrağı sallayan hiç kimsenin yaşama hakkı yok” da dedi.

Öte yandan Mossad’ın eski başkan yardımcısı Ram Ben Barak, 2 milyon Gazzeliyi 100 ülkeye dağıtarak “etnik temizlik” yapabileceklerini söyledi. Bir de üzerine “Kanada’da yaşamak Gazze’de yaşamaktan iyidir” dedi.

Son haberse şu. İsrail terör örgütünde yaşayan 100 doktor, bir bildiri yayınlayarak İsrail’in hastaneleri vurmasının meşru olduğunu savundu. “Şifa Hastanesi’ni vurun” dediler İsrail terör örgütüne.

Bütün bu haberleri alt alta koyunca karşımıza çıkan manzarayı tarif etmeye bile lüzum yok bence. Dünyanın en şımarık, en küstah, en zalim insanları bu Siyonistler. Tahrif ettikleri ve bir zülüm ideolojisine çevirdikleri çarpık dinleri yoluyla insanları katletmeyi bir “itikat meselesi” olarak değerlendiriyorlar.

Kendilerini dünyadaki bütün...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İsmailağa buluşması: Sahi nedir bu Halidilik meselesi? 05 Mayıs 2024 | 1.902 Okunma İsmailağa buluşması 04 Mayıs 2024 | 1.799 Okunma Sosyal çürüme yazıları 6: Gösterişli sefalet cumhuriyeti 30 Nisan 2024 | 3.474 Okunma Bi şey yapmalı! 28 Nisan 2024 | 416 Okunma Sosyal çürüme yazıları 5: Varlık vehmi cumhuriyeti 27 Nisan 2024 | 339 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar