Yeni saldırı Güney’den gelecek, Türkiye’yi işgalden kurtaralım..

15 Temmuz bir iç işgal girişimiydi, dedik. Ardından iç savaş için yeni bir dalganın servis edileceğini söyledik. Türkiye'nin yeniden vesayet altına alınacağını, diz çöktürüleceğini, on...

15 Temmuz bir iç işgal girişimiydi, dedik. Ardından iç savaş için yeni bir dalganın servis edileceğini söyledik. Türkiye'nin yeniden vesayet altına alınacağını, diz çöktürüleceğini, on beş yıldır yoğun bir şekilde devam eden bağımsızlaşma, özgürleşme harekatının sona erdirileceğini, bu büyük yolun öncülerinin yok edileceğini söyledik.
Hesap buydu. Proje buydu. Ve bu proje sadece Gülen ve terör örgütüyle sınırlı değildi. Çokuluslu bir operasyondu. Gezi'de Alevi isyanı çıkarmaya çalışanlar, 17 Aralık'ta mali darbe ile hükümeti ele geçirmeye ve yok etmeye çalışanlar, 15 Temmuz'u intihar saldırısı olarak biçimlendirmişler, topyekün imha planı kurmuşlar.
7 Haziran seçimleri ve iç işgal girişimi
Evet, bütün bunlar içeriden işgale dönük bir hesaptı, doğru. Ama eksik söylemişiz. Çok daha vahimi varmış. Aslında iç işgal büyük oranda gerçekleşmiş. Gerçekleşmiş de bizler, uzunca bir süredir, ülkeyi bu işgalden kurtarma savaşı veriyormuşuz. O saldırılar, son noktayı koyma saldırılarıymış
Hatırlayın, 7 Haziran sonrası terör dalgası yeniden başladı. PKK ve PYD üzerinden Türkiye'nin bir bölümü işgal altına alınmıştı. Seçim sonuçlarıyla ortamın hazır olduğunu düşünenler, terör üzerinden son darbeyi indiriyordu. O saldırılar da ardından gelen operasyonlar da terörle değil, işgalle alakalıydı. Türkiye'nin Güneydoğu bölgesinde ilçeler işgal edilmiş, Türkiye'nin kontrolünden çıkarılmış ve bizler bu ilçeleri geri alma mücadelesi veriyorduk.
PKK-FETÖ ortaklığının izleri Silopi'de, Cizre'de
O zaman da yazdığımı hatırlıyorum: Bu bir terör operasyonu değil, işgal girişimine karşı o bölgeleri yeniden ele geçirme operasyonudur. Beş yüzden fazla şehit verdik. Yerleşim yerleri harabeye döndü. Türkiye, ABD ve Avrupa'nın hiç beklemediği ölçüde sert bir müdahale yaptı ve işgali sona erdirdi.
İç işgal girişimleri PKK ve PYD üzerinden yürütüldü. Ama tıpkı 15 Temmuz gibi çokuluslu bir müdahaleydi. “Türkiye cephesi”ni açmışlardı. Ülkemiz adım adım işgal ediliyor, çöküşe hazırlanıyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar