ABD Suriye ve Irak’ta Türkiye ile savaşıyor..

Ellerinden gelse Türkiye'yi PYD ile masaya oturtacaklar, müttefik ilan ettirecekler, teröre yem yapacaklar. PKK/PYD üzerinden uyguladıkları harita planlarına kurban edecekler.Türlü oyunlarla, önerilerle, formüllerle Suriye ve Irak'ı...

Ellerinden gelse Türkiye'yi PYD ile masaya oturtacaklar, müttefik ilan ettirecekler, teröre yem yapacaklar. PKK/PYD üzerinden uyguladıkları harita planlarına kurban edecekler.
Türlü oyunlarla, önerilerle, formüllerle Suriye ve Irak'ı parçalama, ardından Türkiye'nin güneyi ile bu iki ülkenin kuzeyini tek bir terör kuşağına dönüştürme planlarını bizzat Türkiye'ye uygulatacaklar. Bu planı başardıktan, iki ülkeyi de parçaladıktan sonra da sıra Türkiye'ye gelecek, işte o zaman bütün güçleriyle Türkiye'yi vurmaya başlayacaklar.
ABD'nin planladığı, Avrupa Birliği ülkeleri ile birlikte yürüttüğü, bölgede terör örgütleri üzerinden servis ettiği, Ankara'da bile sağlam alıcıları olan sahtekarca, çok kirli planlar var. 15 Temmuz'u bizzat planlayıp uygulayan ülkelerin, darbe ile elde edemedikleri sonuçları Türkiye'yi güneyden çevreleyerek elde etme hesapları var. Bugün Suriye topraklarında, Irak topraklarında işte bu planların nasıl uygulandığını görüyoruz.
Sınırda durdur, Güney'den vur
Bu amaçla, 15 Temmuz'da Gülen ve teröristleriyle ortaklık kurdukları gibi, Suriye'de PKK/PYD gibi terör örgütleriyle ortaklık kurup, DAEŞ'le savaş örtüsü altında Türkiye'ye kurdukları bir tuzak var. Gezi ile, 17-25 Aralık'la, Demirtaş projesiyle, 15 Temmuz kanlı saldırısıyla içeride yapamadıklarını şimdi bu örgütler üzerinden dışarıdan yapma çabaları var.
Türkiye'yi dışarıdan tehdit ediyor, Güney'den vuruyorlar. Bütün o kirli dosyaları hiç utanmadan gelip bir de Ankara'da pazarlıyorlar. Bir formül, bir bölgesel çözüm, bir Suriye'yi kurtarma kamuflajı ile yutturmaya çalışıyorlar.
Bütün hesapları Türkiye'yi durdurmaya, yavaşlatmaya, zihinleri karıştırmaya ayarlı bunların. Bütün planları, 25 Temmuz'dan sonra harekete geçen, terör ve tehditlerin kaynağına yönelen Türkiye'yi savunmaya zorlamaya, geriletmeye, sınırlarının içine hapsetmeye ve Suriye ve Irak denkleminin dışına atmaya ayarlı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar