Türk futbolu... Federasyon yok!.. Anarşi var!..

Aslında Kulüpler Birliği de değil.. Çünkü toplantıda böyle alınmış bir karar yok. Pek çok başkan, "Biz böyle bir şeyin altına imza atmadık" dedi.. Buna rağmen 10 gündür Türkiye Futbol...

Aslında Kulüpler Birliği de değil.. Çünkü toplantıda böyle alınmış bir karar yok. Pek çok başkan, "Biz böyle bir şeyin altına imza atmadık" dedi..


Buna rağmen 10 gündür Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'den tık yok.. Pek çok şey gibi onu da yaladı yuttu..


Sözünü ettiğim şey bir, tek bir kulüp başkanının, gazetelerden okuduğum anladığım kadarı ile Ali Koç'un işi bir tehdit!. (Bizde gazetecilik de öldü.. Bir tek gazete işin aslını öğrenmeye teşebbüs, öğrenen varsa, o da yazmaya cesaret edemedi. Ali Koç hem Fenerbahçe, tiraj demek, hem de Koç Holding, reklam demek, sıkar mı?)


Kulüpler Birliği imzası altında Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderilen yazıda, Nihat Özdemir'den TFF'nin bugüne dek Türk futbolu adına aldığı en doğru, en geçerli kararını, yabancı futbolcu sayısını sahada 8, toplamda 14 olarak sınırlayan kararını kaldırması istendi ve yazıya bir de korkunç tehdit eklendi.
"Bu dediğimizi yapmazsanız sahaya çıkmayız!."


Böyle bir...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar