“Ticari!..” diye aşağılama yaratanlar!.

34 TJR 35!.. Bu şehirde "Ticari" lafını hakarete dönüştüren "Taksici Milleti" diye bir aşağılama lafı yaratan, senin gibi egoist, vicdansız, kural tanımaz kişiler.. Bu kentte yıllardır bir Trafik Müdürü...

34 TJR 35!..
Bu şehirde "Ticari" lafını hakarete dönüştüren "Taksici Milleti" diye bir aşağılama lafı yaratan, senin gibi egoist, vicdansız, kural tanımaz kişiler..
Bu kentte yıllardır bir Trafik Müdürü olmayışından istifade ediyor, bulvarları, caddeleri, sokakları, hatta kaldırımları babanızın malı sanıyor, arabanızı her şeyin ve herkesin üzerine sürüyorsunuz.
Binlerce meslektaşınız, evine üç kuruş götürebilmek için günde nerdeyse 20 saat fedakârca çalışır, önce plaka mafyasını doyurup, kalan kuruşları ailesine ayırabilirken, sen ve senin gibi üç beş rezil, sarı renkli arabalardan nefret edilmesine sebep oluyorsunuz..
Yazıyorum. Trafik Müdürü yok..
"Havaya gitmesin" diye sizin derneği uyarıyorum.
Mesleğin adına ve onuruna sahip çıksınlar istiyorum.. Öyle bir dernek de yok ki artık, "Gık" çıkmıyor..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar