Ramil Guliev diye birini duydunuz mu?.

Başlıktaki soru, bu ülkede "Spor Müdürlüğü" yaptığını zanneden bütün meslektaşlarıma.. En başta da, Mehmet Aslan'a.. Çünkü, onu biz "Geleceğin en iyi Olimpik Sporlar" gazetecisi diye...

Başlıktaki soru, bu ülkede "Spor Müdürlüğü" yaptığını zanneden bütün meslektaşlarıma.. En başta da, Mehmet Aslan'a.. Çünkü, onu biz "Geleceğin en iyi Olimpik Sporlar" gazetecisi diye düşünür, yanımızdan ayırmaz, her türlü yardımı ve desteği yapardık..
Biz?.
Yani "Mahşerin Dört Atlısı!."
Cüneyt Ağabey (Koryürek), Kenan Onuk, Nuyan Yiğit ve ben!.
Üçü gitti.. Bir tek ben kaldım.. Aslında iki olmalıydık.
Üç gidenin yerine tek gelen Mehmet'le..
Ama Mehmet onca sayfası, onca imkânı ile "Futbol" bile değil, "Üç Büyükler" medyasına katıldı. Onların başına geçti.. Tam bir aydır, Galatasaray taraftarının bile kalmasını tartıştığı, en iyimser olanın bile gitmesine üzülmeyeceği, Sneijder'in, karısının İbiza'da açtığı dükkânda garsonluk yaptığına kadar her gün bilmem kaç sütun asparagas haber yaptı, Ramil Guliev'in adı bile geçmedi, bizim "Olimpik Spor Yazarı'nın gazetesinde.. Cumartesi gecesi, "Diamond League"in Paris ayağı koşuldu Mehmet, biliyor musun?.
Diamond League'i biliyorsun, unutmadın değil mi?.
Avrupa'nın en önemli atletizm kentlerinde yaz boyu devam eden bireysel puanlı yarışmalar..
Bir ay sonra Londra'da 2017 Dünya Atletizm Şampiyonası var, onu da biliyorsun değil mi?.
Hani 2003'te Paris'te yapılmış, Süreyya Ayhan gibi tarihe geçecek bir kadın atletimiz, hocası ve kocasının yetersizliği yüzünden, hem de Dünya Rekoru kırarak tarihe geçecekken, aptalca bir taktikle kaybetmiş, sonra bir daha adını ancak doping skandallarıyla duyurup, silinip gitmişti.
İyi bir hocası olsa, belki hâlâ yarışıyor olacaktı Süreyya.. Hâlâ adı efsane kalacaktı. Banka hesabında da yüz binlerle dolar..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar