Pazar için Okuma Notları!..

Bana en çok sorulan sorudur, "Bu kadar konuyu nereden buluyorsun?." Oysa yazamadıklarımı bilseniz, yazdıklarım, içimde kalanların yanında solda sıfır.

Bu ülkede konu biter mi?. Bu yüzden en şaştıklarım da, bunca meraklı, okunası, tartışılası konu varken, ona buna söven yazılarla köşe dolduranlar.. Masa başında oturunca böylesi kolay oluyor zahir.. Millet de söveni okuyor zahir, seveni değil..
Neyse.. Tatil için masamı toplarken notlarıma daldım. Öyle birikmiş ki!. Öbür salıya eskir. O zaman, işte bir kaç satır, sayfaya sığdırabildiklerimden..

***

Başta Sabah ve Hürriyet, Allahın günü spor sayfalarına manşet bir "Galatasaraylı Röportajı" çıkıyor. Her gazetede ayrı imzayla, Feghouli diye başlamıştı. Ertesi gün baktım Onyekuru. Daha ertesi Muslera.. Gene hepsinde ayni laflar, ama, utanma var biraz ki, bu defa dandik imzalar yok.
Sırrı Milliyet'te çözdüm. Haberi meğer DHA, yani Doğan (Yoksa Demirören mi) dağıtırmış. Kaynak gösteren tek gazete onlar oldular. Alkış..

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar