Nihat Başkan nihayet sessizliğini bozdu!..

Sabah Gazetesi Yazarı Hıncal Uluç’un bugünkü (24.02.2022)’’ Nihat Başkan nihayet sessizliğini bozdu!.. ‘’ başlıklı yazısı.

Türkiye Süper Ligi, Türkiye Sahtekârlar Ligi'ne döner, hatta orada da kalmayıp yeni bir mutasyonla "Utanmazlar Ligi" olarak ortaya çıkarken, hiç ama hiçbir eylem yapmadan seyreden Futbol Federasyonu, sayısız yazımıza, sayısız uyarımıza rağmen tek yanıt vermemiş, hem tribünlerde, hem de ekran başında müthiş bir seyirci azalmasına sebep olan bu rezilliği önleme yolunda elinde sayısız imkân varken, kulüplerin baskısından korkup, seyirci olmakla yetinmişti.
Bu konuda sayısız yazı kaleme aldım. Sayısız önerilerde bulundum.

Ama, üstelik hısım olduğumuz, üstelik kazandıklarının bir bölümünü bu ülke halkına iade etmek adına, sanata yaptığı yatırımları ve kurduğu Limak Senfoni Orkestrası'nı göklere yükselttiğim, hepsinin üstüne, Artvin'de tamamen Türk mimar ve mühendisleri ve Türk işçileri ile yaptığı Türkiye'nin en yüksek, dünyada üçüncü, üstelik "çift eğimli" (Hem karşıdan karşıya, hem yukarıdan aşağıya yay biçiminde) olduğu için, ülkemiz için bir gurur anıtı olan Yusufeli Barajı'nı, bu ülkenin bütün yazılı ve görüntülü medyası ihmal ederken, köşemde nerdeyse ilk ben tam sayfa duyurdum ve Nihat Özdemir'i yürekten kutladım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar