Nessun Dorma!.. AKM’de ‘Zafer Gecesi!..’

Dünyaca ünlü tenorumuz Murat Karahan, opera dünyasının en ünlü aryalarından Nessun Dorma'yı söylerken, AKM'yi tıklım tıklım dolduran herkes ayni fikirdeydi.. "Kimse uyumasın! Uyumasın kimse bu gece!. Ah gece...

Dünyaca ünlü tenorumuz Murat Karahan, opera dünyasının en ünlü aryalarından Nessun Dorma'yı söylerken, AKM'yi tıklım tıklım dolduran herkes ayni fikirdeydi..
"Kimse uyumasın!
Uyumasın kimse bu gece!.
Ah gece, kaybol! Sönün, ey yıldızlar!
Kararın yıldızlar! Şafakta ben kazanacağım!
Zafer!.. Zafer!.."

Muhteşem Aida'dan sonra, bu defa, İstanbul Opera ve Balesi'nin düzenlediği "Gala Konseri"ndeydik, tam da söylendiği gün, 29 Ekim'de açılan AKM'nin havasını, olağanüstü bir Aida'dan sonra, ikinci defa içimize çekmek için..
Bu hasret kaldığımız hava öylesine kutsaldı ki, aslında kim ne söylese, o kutsal havayla içimize akacaktı.. Bir de Murat Karahan, dünya ünlüsü Murat, Nessun Dorma söylüyorsa..
Ve ardından tüm solistler geldi sahneye final için.. 12 yıldız birden ne söyler?.
Verdi.. La Traviata, Libiamo.. Brindisi yani.. Bütün...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar