Kadınlar niçin kolay dolandırılıyor?..

Sabah Gazetesi Yazarı Hıncal Uluç’un bugünkü (16.02.2022)’’ Kadınlar niçin kolay dolandırılıyor?.. ‘’ başlıklı yazısı.

Netflix'te Tinder Avcısı (Tinder Swindler-Tinder Üçkâğıtçısı) adlı belgesel film, iki haftadır ülkemizde gündemde.. Bir belgeselin gündem oluşturması ilginç.. Merak ettim. Ben de izledim. Belgesel ama konulu film gibi izletiyor insana ve olanlar, insanlık tarihi boyunca benzerlerini gördüğümüz şeyler.

Bir üçkâğıtçı, dolandırıcı adam var.. Tinder adlı "Arkadaş bulma" sitesine giriyor. 40 yaş civarlarında kadın arıyor. Sebebi açık. O yaşta yalnız kadınları elde etmek daha kolay, bir. O yaşta kadınların genelde kişisel banka hesapları yüklüce olabilir, iki..

Tinder'de böyle birisini buldu mu, onu en lüks restoranda yemeğe davet ediyor. Daha girerken, kapıcıdan şefe tüm personel onu tanıyorlar. En pahalı yemekleri ve şarapları seçiyor. Kendini tanıtıyor.. Elmas kralı bir milyarderin oğlu.. Soyadı da tutuyor zaten.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar