Hangi yayın, hangi gelir, Nihat Başkan!..

Sabah Gazetesi Yazarı Hıncal Uluç’un bugünkü (15.02.2022)’’ Hangi yayın, hangi gelir, Nihat Başkan!.. ‘’ başlıklı yazısı.

"8'in üzerinde ihale dosyası alan var. İlgi iyi. İnşallah iyi bir teklif gelecek. İyi bir ihale ve yarışma olacak. Sonuçta kazanan önümüzdeki yıl başlamak üzere 3 yıl veya 5 yıl yayıncı olacak. Türk futbolunun en önemli yayın kalemlerinden bir tanesi yayın gelirleridir. Özellikle Anadolu kulüplerinin yüzde 80 geliri yayın gelirlerinden. Yayın gelirinden ne kadar çok gelir elde edersek -yalnız Süper Lig değil, alt ligler de buradan paralarını alıyorlar- kulüpler o kadar çok kazanacak. Bu ihaleye önem veriyoruz. İlgi de var. İnşallah iyi bir ihale olacak. Görüşmelere açığız. Bugün bile sabah bir yayıncı geldi konuştuk. Teklifleri bekliyoruz."
Bu lafları söyleyen Türk futbolunun "gölge" bile değil, "olmayan" Başkanı Nihat Özdemir..
Sahtekârlıklar üzerine kurulduğu için dünyanın en çok dura dura oynanan güya Süper, aslında "Sahtekârlar Ligi" üzerine tek kelime etmeyen, hele pandemi devrinde herkes evde oturur ve seyredecek bir şey ararken, reytingleri düştükçe düşen yayıncı kuruluş BeIN'in bir daha 400 milyon doları sokağa atmayacağı ve bu rezil futbolun yayın ihalesine girmeyeceği anlaşılınca, Özdemir Efendi güya gaz vermek için bu toplantıyı yaptı..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar